szerző:
hvg.hu

Ezt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!

"Lehet ezt a szót használni, ha egy barát mondja egy barátnak, de egy újság ezt nem engedheti meg magának" - mondta Pápai Joci a Heti Válasznak a Ripost ominózus címlapjáról.

"Volt egy pillanat, amikor megbántódtam, de azok miatt, akik szeretnek, nem engedhettem meg, hogy ez bármit befolyásoljon" - tette hozzá az Eurovíziós Dalfesztiválon a nyolcadik helyet megszerző énekes, akinek az interjúját a 24.hu idézte.

"Hamar túllépek rajta, mert ez a gondolkodásmód nem tud fájdalmat okozni hosszú távon. Sőt imádkozom a gonosz emberekért is, hogy legyen boldog életük" - közölte.

Az énekes a 24.hu szerint arra is célzott, hogy barátja, Majka szájából azért máshogy hangzott, amikor februárban örömittasan üvöltötte: Megy a cigány az Eurovízióra!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!