Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

Utolsó felvonásához ért tíz napon át tartó filmmaratonunk, melynek keretében tíz korábbi cannes-i sikerfilmet nézhetnek meg teljes egészében. Ezúttal a sorozat egyik legkönnyedebb darabját, a boszniai háborúban játszódó, életigenlő Egy tökéletes napot nézhetik meg kiváló minőségben, magyar felirattal.

Az Egy tökéletes napban két igazi nagyágyú, Benicio Del Toro és Tim Robbins alakítja a főszerepet, és az egyetlen mozgalmas nap történetét elmesélő film egyszerre road-movie, háborús film és őrült fekete komédia is, amelyet most a Mozinettel közösen indított sorozatunkban tekinthet meg.

Az Egy tökéletes nap megtekintése ugyanolyan módon zajlik, mint korábban a Saul fia, az IfjúságA szobalány,Macbeth, a Legújabb testamentum, a Kosok Mustang ,  Az ügyfél vagy az Eszeveszett mesék esetében is.

A lenti videó jobb felső sarkában található ikonra, vagy ide kattintva két lehetőségük van (fontos, hogy előtte regisztrálni kell Facebookkal vagy emailcímmel a Vimeóra, ez pár másodperces művelet):

- 24 órára kikölcsönözhetik a filmet a rent opcióval,

- vagy megvásárolhatják azt a buy lehetőséggel, így bármikor streamelhetik később.

Ezután az apply promo code lehetőségnél használják a HVGCannes (a nagybetűk számítanak) kódot, amellyel 1 dollár kedvezmény jár mindkét lehetőségnél. Ez azt jelenti, hogy a kóddal a kölcsönzés 0.99, míg a vásárlás 1,99 dollárba kerül (ez a mai árfolyamon körülbelül 300 vagy 600 forintot jelent).