szerző:
hvg.hu

Azaz mindjárt kettő jó hír is: az egyik, hogy a Foo Fighters-turné amerikai állomásai alapján Dave Grohlék igazi best of szettel készülnek, a másik pedig, hogy a banda remek formának örvend, amit legutóbb a kaliforniai Bottlerock fesztiválon bizonyítottak be. A zenekar épp a koncertet záró Everlongot játszotta, amikor a szám közben egyszer csak lekapcsolták a hangfalakat, a szigorú, este 10 utáni csendrendelet miatt, kis bosszankodás után azonban a Foo Fighters folytatta a számot, amit így végül a közönség fejezett be. A videón 5:15-től látható az eset:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!