szerző:
hvg.hu

A zenekar vezetőjét, Josh Homme-t vallatják. Na, de nem akárhogyan. Mutatjuk.

A QOTSA már hónapokkal ezelőtt elkezdte beharangozni új lemezét, posztolt képet arról, hogy elkészült a lemez keverése, néhány napja pedig egy fura videórészleteket rotáló, zajos televíziókészüléket pakolt weboldalára, szóval zajlik az új album tulajdonképpen már szokásosnak nevezhető netes-közösségi médiás felvezetése.

A most megosztott bő egyperces videóban Homme-t – aki januárban elég keményen beszólt Donald Trumpnak – hazugságvizsgálóra kötik, melynek nyomán egy-két érdekesség kiderül a lemezről (amiket nem is árulunk el előre), és persze azt is megtudhatjuk, hogy az album, amelynek a megjelenési dátuma még nem derült ki, „a világ legjobb lemeze”


A lemezhez 24 órával korábban érkezett egy még titokzatosabb videó:

 

 

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!