szerző:
hvg.hu

A zenekar vezetőjét, Josh Homme-t vallatják. Na, de nem akárhogyan. Mutatjuk.

A QOTSA már hónapokkal ezelőtt elkezdte beharangozni új lemezét, posztolt képet arról, hogy elkészült a lemez keverése, néhány napja pedig egy fura videórészleteket rotáló, zajos televíziókészüléket pakolt weboldalára, szóval zajlik az új album tulajdonképpen már szokásosnak nevezhető netes-közösségi médiás felvezetése.

A most megosztott bő egyperces videóban Homme-t – aki januárban elég keményen beszólt Donald Trumpnak – hazugságvizsgálóra kötik, melynek nyomán egy-két érdekesség kiderül a lemezről (amiket nem is árulunk el előre), és persze azt is megtudhatjuk, hogy az album, amelynek a megjelenési dátuma még nem derült ki, „a világ legjobb lemeze”


A lemezhez 24 órával korábban érkezett egy még titokzatosabb videó:

 

 

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!