szerző:
hvg.hu

Frances Bean Cobain egy kaliforniai kiállításon mutatta be a tehetségét.

"Frances Bean Cobain - aki febráurban az Instagramon posztolt apja 50. születésnapján - 2010-ben debütált a művészek világában. Kurt Cobain és Courtney Love lánya most újból megmutatta tehetségét egy kaliforniai kiállításon. A tárlat június 30-ig tekinthető meg a pasadenai Gallery 30 South-ban, ha valaki arra járna - de arra már ne számítson, hogy festményt is tud venni, mert egy hét alatt mind elkelt" - írja a Recorder.

A néhai Nirvana-vezér lánya már komolyan megmerítkezett a művészvilágban: modellkedett, volt gyakornok a Rolling Stone magazinnál és executive producere volt az apjáról készült Montage Of Heck című filmnek. 2010-ben még Fiddle Tim néven állított ki, most azonban már saját nevén szerepelt a tárlaton, ahol 330 ezer és 1 millió 250 ezer forintnyi összegek között keltek el a munkái.

Amúgy nem szereti a Nirvana zenéjét, mesélte két évvel ezelőtt a Rolling Stone magazinnak.

Ez viszont a Sliver című Nirvana-dal klipje, benne a totyogó kisbaba Frances Beannel:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!