szerző:
hvg.hu

Már 61 ezren látták a videót, amiben a humoristának meggyűlik a baja egy kapatos rajongóval.

Dombóvári István szombaton osztotta meg Facebook-oldalán a felvételt egy márciusi fellépéséről. Mint írta, a biztonsági kamera rögzítette, hogy a részeg férfi a műsora közben fennhangon kér tőle segítséget.

Az nem derült ki, hogy a férfi hogyan jutott be az előadásra – valószínű, hogy nem volt jegye, és csak úgy besétált az utcáról –, de az biztos, hogy ki akarták tenni a szűrét.

Hé, Dombóvári! Csinálj má’ valamit! Én szeretnélek hallgatni, de ki akarnak dobni! Légy szíves, hadd hallgassalak! Dombóvári! Én vagyok a fő rajongód!"

– magyarázta kásás hangon a férfi, akit végül kikísértek a Dumaszínházból.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!