szerző:
hvg.hu

Úgy tűnhetne, hogy már az amerikai elnök is tud arról, hogy Vujity Tvrtko az ATV-hez megy dolgozni. Igaz, 59.99 dollárért bárkinek lehet ilyen fotója és dedikációja.

Állítólag dedikált fotót és azon névre szóló üzenetet kapott Donald Trumptól Vujity Tvrtko - legalábbis erre utal a tévés hétfői Facebook-posztja. A műsorvezető és riporter most az Egyesült Államokban él, de a korábbi hírek szerint ősztől az ATV munkatársa lesz.

UPDATE: A történetet kissé gyengíti, hogy 59.99 dolláért bárki kérhet hasonló fotót és dedikációt a https://signedtrump.com oldalon.

UPDATE2. A 444.hu megkérdezte a műsorvezetőt, hogy Trumptól kapta-e a képet vagy a neten rendelte. Tvrtko annyit üzent vissza: nem a netem rendelte. De hogy honnan van, az nem derült ki.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!