szerző:
hvg.hu

Kálmán Olga korábbi műsorát, az Egyenes beszédet is vezeti majd.

Hamarosan újra magyar televízió képernyőjén tűnik fel Vujity Tvrtko, aki vasárnap hazaindult az Egyesült Államokban. A tévés közel egy évvel ezelőtt költözött Amerikába, miután 2016 februárjában elbocsátották a TV2-től.

A riporter rendszeresen hírt adott magáról Washingtonból, legutóbb egy "dedikált" Trump-jókívánság miatt került be a hírekbe.

Ahogy korábban megírtuk, az ATV-nél nem csupán az Egyenes beszédben dolgozik majd, hanem a csatorna reggeli műsorában, a Startban is.

Tvrtko nem csupán otthonából, később a repülőtérről is bejelentkezett a Facebookon. Azt írta, könnyeket csalt a szemébe a jelenet:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!