szerző:
hvg.hu

"K*rvára reméltük, hogy ez fog történni" – így kommentálta Dave Grohl amikor a Glastonbury fesztivál közönsége együtt énekelte teli torokból a Best of You-t. A zenekar a fesztiválról egyenesen a Budapest Sportarénába tart, ahol hétfő este koncerteznek.

A Foo Fighters volt a Glastonbury fesztivál főfellépője szombat este, és a felvételek alapján a mindig ihletett, főként brit közönség érezhetően meghatotta a sokat látott Grohlékat, amikor a körülbelül 150 ezer ember kezdte el énekelni a a zenekar egyik leghíresebb dalát, a Best of You-t.

A Foo Fighters hétfőn este folytatja európai turnéját Budapesten, a Sportarénában.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!