szerző:
hvg.hu

Luis Fonsi ugyanis nagyzenekaros csapatával ad élő koncertet a Budapest Parkban augusztus 7-én.

A Puerto Rico-i előadó Latin-Amerikában, Amerikában és Spanyolországban már eddig sem számított ismeretlennek, de az év elején megjelent Despacitóval végképp letarolta a világot és Európa ránk eső részét is. Még Justin Bieber is rákattant a spanyol nyelvű slágerre, olyannyira, hogy rávette Luis Fonsit és a dalon közreműködő Daddy Yankeet, hogy énekeljék el félig angolul is a számot, amelyben ő maga is énekel, de hiába a kanadai szupersztár, végül a Despacito eredeti verziója lett a nyár összes bulijának kötelező eleme.

Luis Fonsi a Despacitón túl is rengeteg slágert jegyez, igaz, ezek nagy része inkább a spanyol ajkú területeken népszerű. Fonsi több latin-Grammy-díj tulajdonosa, duettezett Christina Aguileraval és az ex-Spice Girllel, Emma Burtonnal, énekelt Britney Spears előtt, a Fehér Házban, Oslóban a Nobel-békedíj díjátadóján, és Rómában is, ahol II. János Pál pápa is a hallgatóságban volt. Fonsi mindeddig nyolc stúdióalbumot jelentetett meg, a Daddy Yankeeval közösen jegyzett Despacitót eddig több mint kétmilliárdan hallgatták meg.

Most pedig a Love + Dance World Tourral hozzánk is megérkezik Luis Fonsi és zenekara a Budapest Parkba, augusztus 7-én. Aki még hezitál, annak érdemes igyekezni, a jegyek több mint negyede ugyanis három nap alatt elkelt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!