szerző:
hvg.hu

Megkérdeztük olvasóinkat, hogy kit-kiket látnának szívesen sztárfellépőként a vizes vébé nyitóünnepségén Emeli Sandé helyett, aki egészségügyi okok miatt lemondta budapesti fellépését.

Nos, úgy tűnik, a megfelelő kérdést tettük fel oldalunkon és a Facebookon, hiszen csak úgy özönlenek a kreatív ötletek. Egy párat, a teljesség igénye nélkül csokorba szedtünk. És persze továbbra is várjuk javaslataikat; a pénz – mint tudjuk – nem számít, csak a képzelet szabhat határt.

„Felcsúton nincs egy éppen szabad zenekar?? Szólót énekelhetne a 'vezér',a család pedig vokálozhatna.Szerintem valamelyik pajtában,vagy garázsban biztos rejtegetik őket mint nemzeti vésztartalék"

„Két javaslatom is van: Postás Józsi, mert ilyen bóvli országot kiválóan képviseli. A második javaslatom pedig Soros György, mert hátha a közmédiába is eljutnának a gondolatai, lévén csak a királyi közvetítheti az eseményeket.”

Feltételezem, a sokoldalú Mészáros Lőrincnek ez sem jelentene gondot! Az élet minden területén megállja a helyét, pont ez ne menne!?”

„Sir Paul Mccartney!!!
Kezdhetne azzal, hogy:
"You never give me your money
You only give me your funny papers
And in the middle of the negotiation
You break down.
I never give you my number
I only give you my situation
And the middle of the investigation
I break down."

„Addig ötletelünk, míg Putyin jön, és csasztuskát énekel...”

„Pataky hívhatná az UFO-kat. Most nagy szüksége van a hazának valami világleglátványosbbra.”

„Soros György!”

„Orbán Viktor és Varga Mihály pálinkakóstolással egybekötve horthysta katonadalokat adjanak elő úszófelszerelésben, úszósapi, cuki naci, úszószemcsi, ahogy azt kell... :)”

„Legyen Kósa Lajos a viccmester, bohócügyi álomtitkár a kupakos számával és tesze-tuszi-tuszu-tuszi-val, őt kövesse Németh Szilárd egy sumós flikk-flakkal”

„Csak egy ember jöhet szóba: Mészáros Lőrinc, mindannyiunk kedvence. Mivel Ö szép is, okos is, és mindenhez ért!”

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!