szerző:
hvg.hu

Eddig ki nem adott dalait osztja meg rajongóival az angol popénekes.

A 43 éves Williams Under The Radar Vol. 2 címmel jelenteti meg azonos című 2014-es albuma – értelemszerűen – második részét, melyet eddig ki nem adott dalokból, demókból és hasonló, eddig fel nem használt, a ládafiából előszedett cuccokból állított össze. A zenész, akinek legutóbbi új dalokat tartalmazó sorlemeze, a The Heavy Entertainment Show 2016-ban jelent meg, augusztus 23-án koncertezik az Erasure társaságában a Groupama Arenában. Legutóbbi magyarországi koncertje a Szigeten volt, itt írtunk róla

Hozzáadott érték a minden bizonnyal jelentős promóciós értéket képviselő lemezborító, mely az albumhoz készített kisfilmben is megtekinthető. Íme:

 Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!