szerző:
hvg.hu

Mármint olyanoktól, amilyenekkel a Queens Of The Stone Age vezeti fel új nagylemezét. A legújabb albumelőzetes apróság cikkünkben.

Josh Homme-ék új albuma, a Villains, melynek, nem kis meglepetésre, az elektronikus tánczene és a pop felől érkező Mark Ronson a producere, augusztus 25-én jelenik meg (itt a lemezborító).

A zenekar már áprilisban bejelentette, hogy elkészült a lemez, és már pakolt ki kisebb teaser-videókat (ezt meg ezt), sőt, már egy lemezelőzetes dalt is bemutatott.

Most pedig itt az újabb rajongókényeztető apróság, amelynek hallatán most már szinte biztosak lehetünk, hogy egy alapvetően csibész, táncos lemezre számíthatunk.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!