szerző:
hvg.hu

2018 februárjában rendezik meg az adományokból fenntartott Songwriting Camp nevű tábort, ahová 21 dalszerzőt és producert várnak a világ minden tájáról.

A szerzők három napig együtt dolgoznak majd, minden nap más csoportba kerülnek, továbbá hét produceri stúdió áll majd a rendelkezésükre, hogy bármikor szabadon alkothassanak. A magyarországi támogató és szervező az Artisjus.

A tavalyi együttműködés eredményeképp Molnár Tamás, Junior Artisjus-díjra jelölt dalszerző jutott el a Stockholm Songwriting Campre. A tábor korábbi résztvevői között van például Raphaella, Yemi Alade, Maegan Cottone, WIll Simms, Elof Loelv, Nate Campany, Krishane, Renaud Rebillard és Era Istrefi.

A tábor egyébként Niclas Molinder és az ABBA egyik tagja, Björn Ulvaeus ötlete volt, céljuk pedig a kulturális sokszínűség, a nemek közti egyenlőség, illetve az volt, hogy az alkotók szabadon írhassanak zenét, azaz ne kelljen piacképes zenei anyagot készíteniük – írja a Dalszerző.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!