szerző:
hvg.hu

A modellként is dolgozó magyar lány talán az év két legjobban várt filmjében lesz először látható a nagyvásznon.

A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy a Star Wars 8 werkvideójában egy magyar lány is feltűnik. A lap meg is kereste Nemes Zoét, aki elmondta, hogy miután drámatagozatos iskolába járt, modellkedett és videoklipekben, reklámokban szerepelt, és az egyetem miatt költözött Londonba, ahol regisztrált egy casting ügynökségnél, és egy meghallgatás után már a Star Wars 8-ban találta magát.

Többet a várva várt filmről a decemberi bemutatóig nem árulhat el, de tény, hogy a karrierje ígéretesen indul: egy másik forgatáson is túl van már, Paul Thomas Anderson és a visszavonulását nemrég bejelentő Daniel Day-Lewis újabb közös filmjében, a Phantom Threadben a főszereplő egyik varrónőjét alakítja.

Borítókép: Halász Jácint

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!