szerző:
hvg.hu

A modellként is dolgozó magyar lány talán az év két legjobban várt filmjében lesz először látható a nagyvásznon.

A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy a Star Wars 8 werkvideójában egy magyar lány is feltűnik. A lap meg is kereste Nemes Zoét, aki elmondta, hogy miután drámatagozatos iskolába járt, modellkedett és videoklipekben, reklámokban szerepelt, és az egyetem miatt költözött Londonba, ahol regisztrált egy casting ügynökségnél, és egy meghallgatás után már a Star Wars 8-ban találta magát.

Többet a várva várt filmről a decemberi bemutatóig nem árulhat el, de tény, hogy a karrierje ígéretesen indul: egy másik forgatáson is túl van már, Paul Thomas Anderson és a visszavonulását nemrég bejelentő Daniel Day-Lewis újabb közös filmjében, a Phantom Threadben a főszereplő egyik varrónőjét alakítja.

Borítókép: Halász Jácint

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!