szerző:
hvg.hu

Az énekes-dalszerző maradt a kaptafánál – énekel. Mutatjuk hol és hogyan.

A Trónok harca hetedik évadja tegnap este startolt el az amerikai HBO-n, az európai nézők hajnalban láthatták az új széria első részét (az ismétlést pedig ma este).

A brit popsztár egy rövid cameo erejéig bukkan fel az epizódban, Maisie Williamsszel, azaz Arya Starkkal együtt. Egy tábortűz mellett katonák társaságában énekel egy dalt. Nem ő az első zenész, aki felbukkan a sorozatban: történt már ilyen a Coldplay, a Snow Patrol, és a Mastodon tagjaival is.

Íme, a jelenet:

Sheeran a premier után posztolt egy képet a forgatásról:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!