szerző:
hvg.hu

Szinte az előzetesnél is izgalmasabb werkvideót adtak ki a Star Wars 8-hoz, amelynek üzenete egyértelmű: ez már tényleg olyan lesz, amilyet eddig még nem láttunk.

A Disney nagy expóján, a D23-on mutatták be az eddig mindössze egy teaserrel rendelkező Star Wars 8 legújabb képsorait, egy izgalmas werkvideóban. A stúdiónak kellett is a nagy hype, ugyanis az utóbbi hetekben leginkább a Han Solo-film körüli balhék miatt szerepelt a hírekben a Star Wars.

Ráadásul az eddig bemutatott két új Star Wars-mozi sem volt egyszerű eset: a Zsivány egyest az újraforgatások és a forgatókönyv-átírások miatt támadták, Az ébredő Erő pedig amiatt került össztűzbe, mert sokak szerint pofátlanul másolta az 1977-es eredeti elemeit.

Ezek fényében nem véletlen az új videó iránya: meg kell mutatni, hogy Rian Johnson író-rendező teljesen új alapokra helyezi a sagát, és egy meghökkentő történetet talált ki a jól ismert hősöknek. És sok vicces új lény is lesz!

A videóban feltűnnek az új szerzemények is: Benicio Del Toro és Laura Dern mellett a jelentősebb szerepet kapó újonc, Kelly Marie Tran meg is szólal a kisfilmben.

A werk mellett új plakátokat is adtak ki a filmhez, és szokás szerint lenyűgözőek:

A Star Wars: Az utolsó Jedik december 14-én kerül a magyar mozikba.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!