szerző:
hvg.hu

Az énekesnő a Facebookon jelentette be, hogy most minden energiájával a gyógyulásra szeretne koncentrálni.

„Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát” – közölte a Facebookon vasárnap Fábián Juli.

Az énekesnő bejelentette, hogy egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállal, hogy minden erejével a gyógyulásra koncentrálhasson.

Az elmúlt hetekben több koncertjüket kényszerültek lemondani, és zenésztársaival fontosnak érezték, hogy beszéljenek erről a rajongóiknak.

Fábián Juli kéri rajongóit: „tartsák tiszteletben ezt az időszakot, szorítsanak neki, és küldjenek sok pozitív energiát, hogy mielőbb újra énekelhessen”. Az énekesnő ígéri, hogy időnként hírt ad magáról.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!