szerző:
hvg.hu

Nyári fesztiválmustránk természetesen a Soros-bűnözők, az országrontó civilek, a mindenféle alternatívok, és a különös és fura könnyűzenészek kitelepült nagy nyári hacacáréját, a Bánkitó fesztivált sem kerülte el.

A Papp Réka Kinga–Tóta W. Árpád fesztiváltudósító-páros – akik a VOLT-ot és a Balaton Soundot már szemügyre vették – tehát odament és megnézte, hogyan fest egy békés tóparton az úgynevezett körúton belüli politiko-kulturális buborék. Mólóntácolás, lángosburger, hazaárulás, generációs viszonyok, bánki hagyományok, VIP Super és pontyhelyzet – szinte minden Bánkról 8 és fél percben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!