szerző:
hvg.hu

A Hodort alakító Kristian Nairn mellett a sorozat egyik színésznője is részt vesz a novemberi PlayIT-en.

November 18-án és 19-én rendezik meg a következő PlayIT Show-t a Hungexpón, és a legutóbbi rendezvényhez hasonlóan ismét sikerült elcsábítani a Trónok harca színészeit Budapestre.

Azt már korábban lehetett tudni, hogy a Hodort alakító Kristian Nairn részt vesz az esemény 18-i, szombati napján, de most Ellie Kendrick (Meera Reed) személyében egy újabb vendéget jelentettek be. Emellett szimfonikus Trónok harca-koncertet is terveznek.

Azoknak, akik szeretnének közös fotót készíteni a színészekkel, vagy aláírást kérni tőlük, kiegészítő jegyet kell vásárolniuk – a Facebook-esemény alatt minden információt megtalálhatnak az érdeklődők.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!