szerző:
hvg.hu

A Hodort alakító Kristian Nairn mellett a sorozat egyik színésznője is részt vesz a novemberi PlayIT-en.

November 18-án és 19-én rendezik meg a következő PlayIT Show-t a Hungexpón, és a legutóbbi rendezvényhez hasonlóan ismét sikerült elcsábítani a Trónok harca színészeit Budapestre.

Azt már korábban lehetett tudni, hogy a Hodort alakító Kristian Nairn részt vesz az esemény 18-i, szombati napján, de most Ellie Kendrick (Meera Reed) személyében egy újabb vendéget jelentettek be. Emellett szimfonikus Trónok harca-koncertet is terveznek.

Azoknak, akik szeretnének közös fotót készíteni a színészekkel, vagy aláírást kérni tőlük, kiegészítő jegyet kell vásárolniuk – a Facebook-esemény alatt minden információt megtalálhatnak az érdeklődők.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!