szerző:
hvg.hu

A brit sztár legutóbb a három évvel ezelőtti Sziget Fesztivál mínusz egyedik napján járt Budapesten.

Robbie Williams augusztus 23-ai koncertjének előkészületei miatt előre kell hozni a Ferencváros Haladás elleni meccsét, írja a Blikk. Az FTC-nek így csütörtökön kell játszania a Groupama Arénában, nem pedig a koncertet megelőző hétvégén, ugyanis a színpadépítés már 18-án megkezdődik.

©

A koncertszervező tájékoztatása szerint többek között indokolja az többnapos építést, hogy nemcsak a színpad két oldalán lesznek óriáskivetítők, hanem mögötte is. Robbie Williams közel 200 fős stábbal érkezik, a felszerelést és a fellépőket 52 kamion és 9 busz szállítja a The Heavy Entertainment Show Tour budapesti helyszínére.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!