szerző:
hvg.hu

A Buster Scruggs balladája című antológia hat különálló vadnyugati történetet mesél el – a forgatás már elkezdődött, 2018-ban érkezik.

Hosszú évekig szinte csak saját nagyjátékfilmjeikkel foglalkoztak, de mostanában szeretnek más területek felé kalandozni a Coen testvérek. Idén például George Clooney Suburbicon című filmjének forgatókönyvét írták a rendezővel együtt, de nemrég azt is bejelentették, hogy sorozat formájában térnek vissza a westernhez.

Most kiderült, hogy a Buster Scruggs balladája című szériát a Netflix mutatja be 2018-ban – ennek megfelelően már el is kezdték forgatni a hat különálló történetet bemutató antológiát. A Netflix közleményében egyetlen mondat erejéig idézik a fivéreket, de az úgy, ahogy van, arany:

We are streaming motherfuckers!

A sorozat főszereplője (tehát valamennyire azért úgy tűnik, mégis összekapcsolódnak az epizódok) a szerzőpáros egyik nagy kedvence, Tim Blake Nelson lesz, de a történetek során feltűnik többek közt James Franco, Stephen Root, Zoe Kazan vagy Ralph Ineson is.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!