szerző:
hvg.hu

A rappert az RTL Klub Roast című műsorában szedik atomjaira. De állítólag csak csupa szeretetből.

A Roast öt év kihagyással vadonatúj adással tér vissza az RTL Klub képernyőjére, ráadásul hosszú idő újra főműsoridőben, amúgy 18-as karikával.

A roast egyébként nem csak a műsor címe, pontosabban úgy a műsor címe, hogy valójában egy műfaj neve – "a stand up comedy kistestvére, lényege, hogy egy-egy közismert személyiséget 'szeretetből' atomjaira szednek szét a sztárok". Az USA-ban évtizedes hagyománnyal rendelkező műfajban olyan sztárok "járták meg önként a poklot", mint Donald Trump, Frank Sinatra, Quentin Tarantino, Pamela Anderson, Charlie Sheen vagy éppen Justin Bieber.

Kovács András Péter vezetésével persze nemcsak a célszemélyt, hanem egymást is megtalálják a cikizők, így cinkelésben, savazásban, odapörkölésben nem lesz hiány, legalábbis ezt ígéri a műsor.

Ganxsta Zolee munkássága előtt olyanok tisztelegnek majd, mint a Showder Klub humoristái, Kiss Ádám, Dombóvári István, Kormos Anett, Benk Dénes. De égetni fog Hajós András, Hajdú Péter és a Story Extra műsorvezetője, Szabó Zsófi is.

Az új Roast szeptember 2-án, este 22 órától lesz látható az RTL Klubon, melyből néhány részlet már most bemutatja, mire számíthat Ganxsta Zolee Hajdú Pétertől, Hajós Andrástól, Dombóvári Istvántól, Kiss Ádámtól vagy éppen Benk Dénestől:

Itt például azt nézhetjük meg, ahogy Hajdú Péter osztja Döglegyet.