szerző:
hvg.hu

A rappert az RTL Klub Roast című műsorában szedik atomjaira. De állítólag csak csupa szeretetből.

A Roast öt év kihagyással vadonatúj adással tér vissza az RTL Klub képernyőjére, ráadásul hosszú idő újra főműsoridőben, amúgy 18-as karikával.

A roast egyébként nem csak a műsor címe, pontosabban úgy a műsor címe, hogy valójában egy műfaj neve – "a stand up comedy kistestvére, lényege, hogy egy-egy közismert személyiséget 'szeretetből' atomjaira szednek szét a sztárok". Az USA-ban évtizedes hagyománnyal rendelkező műfajban olyan sztárok "járták meg önként a poklot", mint Donald Trump, Frank Sinatra, Quentin Tarantino, Pamela Anderson, Charlie Sheen vagy éppen Justin Bieber.

Kovács András Péter vezetésével persze nemcsak a célszemélyt, hanem egymást is megtalálják a cikizők, így cinkelésben, savazásban, odapörkölésben nem lesz hiány, legalábbis ezt ígéri a műsor.

Ganxsta Zolee munkássága előtt olyanok tisztelegnek majd, mint a Showder Klub humoristái, Kiss Ádám, Dombóvári István, Kormos Anett, Benk Dénes. De égetni fog Hajós András, Hajdú Péter és a Story Extra műsorvezetője, Szabó Zsófi is.

Az új Roast szeptember 2-án, este 22 órától lesz látható az RTL Klubon, melyből néhány részlet már most bemutatja, mire számíthat Ganxsta Zolee Hajdú Pétertől, Hajós Andrástól, Dombóvári Istvántól, Kiss Ádámtól vagy éppen Benk Dénestől:

Itt például azt nézhetjük meg, ahogy Hajdú Péter osztja Döglegyet.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!