szerző:
hvg.hu

Mármint természetesen az az épület, amit a filmben láthattunk. Ha van egy zsák pénze, máris az öné lehet.

A filmbéli Gordic's Hollow-ban álló ház - ahol a későbbi sztárvarázsló szülei életüket adták a csecsemő Harry-ért - valójában a suffolki Lavenhamben található.

A De Vere ház, mely az utolsó Harry Potter-filmben bukkant fel, ára 995 ezer font.

A ház kicsit kidőlt-bedőlt, de határozottan van hangulata.

S, ha már a Harry Potter-univerzumról beszélünk: az írónő J.K. Rowling megerősítette a helyét a világ leggazdagabb íróinak listáján. A 2017 májusát megelőző 12 hónapban 95 millió fontot keresett, nem kevéssé köszönhetően a Harry Potter és az elátkozott gyermek című új könyvnek - melyből tavaly nyáron megjelenése első három napján csak a Nagy-Britanniában 680 ezer példány kelt el -, és a Legendás állatok és megfigyelésük című mozinak, meg persze az újrakiadott korábbiu Harry Potter-regényeknek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!