szerző:
hvg.hu

A zenekar épp Elvis Presley halálának évfordulójára időzítette a legújabb albumát beharangozó dal klipjét, amelyben a frontember Josh Homme kiereszti magából a benne rejlő Királyt.

A Queens Of The Stone Age (QOTSA) legújabb klipjét az a Jonas Akerlund rendezte, aki Madonna és Lady Gaga számaihoz készített videókkal lett világhírű. A Villains címmel augusztus 25-én érkező új QOTSA-album első kislemeze a zenekar eddig munkásságához képest meglepően könnyed The Way You Used To Do, amely ennek megfelelően egy táncos klipet kapott. Olyannyira táncosat, hogy a zenekar frontembere, Josh Homme egyenesen Elvis Presley-vé változik benne.

„Elvis előtt nem volt semmi" - 40 éve halt meg Elvis Presley

Elvis Presley nem csak a popkultúra, hanem a teljes 20. századi kultúrtörténet, sőt: a múlt század történelmének egyik legmeghatározóbb fenoménja volt. Halála negyvenedik évfordulóján - amellett, hogy elmondjuk, mitől volt nagyon fontos - olyan erős és definitív mondatokat gyűjtöttünk össze, melyben nem kevésbé fontos ikonok mondják el, miért volt Elvis a Király.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.