szerző:
hvg.hu

Ja, csak aki az egészet megalkotta.

George R. R. Martin a Metro című lapnak adott interjút, amelyben többek közt arról is beszélt, hogy miközben jelentős tömegek követik a Trónok harca hetedik évadjának minden pillanatát, ő még egy percet sem látott belőle.

A 68 éves író azt állítja, egyszerűen nincs rá ideje, mert amikor épp nem ír, akkor turnézik a könyveivel. A legújabb, hat éve készülő Trónok harca-kötetről, A tél szeleiről (The Winds of Winter) azt mondta, hogy nem sieti el, az első könyvön is hat évig dolgozott, a másodikon pedig négyet, ráadásul a kor sem könnyíti meg a dolgát.

Azt is megerősítette, hogy teljesen szétvált a tévés és a könyves Trónok-univerzum:

A képernyőn jobbra-balra nyírják ki a karaktereket. Nagyjából húszan haltak már meg azok közül, akik nálam még nagyon is élnek, és benne lesznek az új könyvben.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Vékony jégen a Trónok Harca

A világ legsikeresebb sorozata azt a logikát követte, hogy nem a végeredmény fontos, hanem az úton levés, illetve annak ígérgetése, hogy a végső jutalom (a Vastrón) mindenki számára elérhető. Az, hogy a megtett utaknak volt-e értelme, nem került a mérlegre. Eddig.