szerző:
hvg.hu

Ja, csak aki az egészet megalkotta.

George R. R. Martin a Metro című lapnak adott interjút, amelyben többek közt arról is beszélt, hogy miközben jelentős tömegek követik a Trónok harca hetedik évadjának minden pillanatát, ő még egy percet sem látott belőle.

A 68 éves író azt állítja, egyszerűen nincs rá ideje, mert amikor épp nem ír, akkor turnézik a könyveivel. A legújabb, hat éve készülő Trónok harca-kötetről, A tél szeleiről (The Winds of Winter) azt mondta, hogy nem sieti el, az első könyvön is hat évig dolgozott, a másodikon pedig négyet, ráadásul a kor sem könnyíti meg a dolgát.

Azt is megerősítette, hogy teljesen szétvált a tévés és a könyves Trónok-univerzum:

A képernyőn jobbra-balra nyírják ki a karaktereket. Nagyjából húszan haltak már meg azok közül, akik nálam még nagyon is élnek, és benne lesznek az új könyvben.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Vékony jégen a Trónok Harca

A világ legsikeresebb sorozata azt a logikát követte, hogy nem a végeredmény fontos, hanem az úton levés, illetve annak ígérgetése, hogy a végső jutalom (a Vastrón) mindenki számára elérhető. Az, hogy a megtett utaknak volt-e értelme, nem került a mérlegre. Eddig.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!