szerző:
hvg.hu

Az őt kimentő tűzoltók egyike mesél arról, mi történt, amikor megérkeztek a baleset helyszínére.

Ma 20 éve, hogy Diana hercegnő egy autóbalesetben életét vesztette Franciaországban. A helyszínre kiérkező tűzoltók egyike, Xavier Gourmelon beszélt a tragikus eseményről egy friss interjúban. Gourmelon, mikor rátalált a hercegnőre, először nem is ismerte fel, csak egy földön ülő szőke nőt látott. „Épp visszanyerte az emlékezetét, és rám nézett, majd annyit kérdezett: Istenem, mi történt?.

A tűzoltó elmondta, igyekezett megnyugtatni a zavart Dianat, aki pár pillanat múlva ismét elvesztette eszméletét. „Amikor hordágyra tettük, az orvos megállapította, szívrohama volt, így újraélesztették, mely által ismét magához tért”

Gourmelon elmondása alapján egy teljesen átlagos balesethez szálltak ki, viszont később ez a tragikus esemény az áldozatok miatt lett átlagon felüli. A beszélgetés során megkérdezték, látott-e akár egy paparazzit is, melyre a tűzoltó azt felelte, nem. „Mire odaértem, már senki sem volt a kocsi körül”

(via: Metro)

A hercegnő életét bemutató képgalériánkat itt tekintheti meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!