szerző:
hvg.hu

Szerinte saját kislánya is jobb elnök lenne Trumpnál.

„Oda kell figyelni, mit mondunk, hiszen sok nyilatkozatot rossz kontextusban értelmeznek, én pedig mindig igyekszem tiszteletteljes lenni” – nyilatkozta még korábban a híresség a Harper’s Bazaar Arabiának. Viszont abban az egyben biztos, hogy Trumpnál bárki jobban tudná irányítani az országot – még 4 éves lánya is jobb elnök lenne.

A magazin szeptemberben megjelenő számában olvasható interjú Mrs. Westtel, ebben tér ki politikai álláspontjára. Ahogy fogalmaz, „minden nap történik valami hihetetlen, de a következő napon lesz valami őrültebb és tragikusabb”. Úgy véli, ijesztő világban élünk, Trump elnöksége alatt még otthon sem érezhetik az emberek magukat biztonságban.

Vele ellentétben férje, Kanye West korábban hivatalos Twitter-oldalán írt arról, hogy bár nem ment el szavazni, de ha megtette volna, Trumpra voksolt volna. Felesége viszont nem is követi a jelenlegi amerikai elnököt, de nagy támogatója volt a leköszönt Barack Obamának – ahogy Kanye is. Ezt egy kétéves Instagram-kép is megerősíti.

#FBF POTUS

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Ezen interjúval Kim nyíltan belépett azon hírességek csoportjába, akik nem szívlelik Amerika első emberét. Hozzá hasonlóan többek között Olivia Wilde, Meryl Streep, Robert De Niro, Susan Sarandon és Lana Del Rey sem örülnek, hogy Trump van hatalmon – utóbbi még el is átkozta az elnököt.

(via: elle.uk)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!