szerző:
hvg.hu

A Játékkészítő után újra szuperprodukciót készít a TulipánTündér csapata.

A TulipánTündér új produkciójában, az Álomutazóban az álomról lesz szó, pontosabban arról, hogy mitől vannak és ki csinálja őket. Arról, hogy ma, amikor úgy érezzük, hogy mindig a maximumot kell hozni, mennyire elveszítjük a kapcsolatot saját magunkkal.

A történet főhőse egy kisfiú, aki a modern informatika világában él, ahol az idő maximális kihasználása következtében nem marad hely az álomvilágnak. Magányos, akire szülei a rengeteg munka miatt nem figyelnek. Álombeli barátaival hősiesen küzd, és bátorságával sikerül ismét az álmokat visszahozni a mindennapokba.

A Játékkészítőhöz hasonlóan az Álomutazó is profi alkotógárdával készül, Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi és Hajdu Steve is szerepel majd a produkcióban, de újabb sztárok is csatlakoztak a csapathoz, például Schell Judit, Keresztes Ildikó és Zséda.

A darabot Vinnai András, Szép Ernő-díjas író írta, a zene és a szöveg is egy összeszokott páros, Rakonczai Viktor és Orbán Tamás munkája lesz. Az Álomutazó vizuál rendezője Herendi Gábor. Bár saját bevallása szerint a film világában mozog otthonosan, a színház sem áll távol tőle, hiszen rendezett már színpadon.

Az előadást idén karácsony és szilveszter között mutatják be a (volt Syma) BOK csarnokban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!