szerző:
hvg.hu

A hvg.hu Kult rovatában mutattuk be új klipjüket, most itt az új EP, amit a Recorderen lehet először meghallgatni.

"A pop-rock-funk háromszögben mozgó Muriel EP-je egyrészt a magyar nyelvű bemutatkozásról, másrészt a szálak elvarrásáról szól. Különlegessége, hogy a CD normál tok helyett elviteles papírzacskóba került" – írja a Recorder cikke.

A zenekar új klipjét augusztus közepén itt mutatta be a zenekar, a klip az együttes első magyar nyelvű dalához készült. "Mindig is kihívásnak tartottuk, hogy jó magyar szöveget is írjunk az angolok mellett. Azt nem tudom, hogy sikerült-e, de könnyen kigördültek a sorok" – árulta el akkor az Ez a világról Méhes Adrián, a Muriel énekese, aki szerint egy magyar zenekarnak a komolyabb szintlépéshez egy igazán ütőérre tapintó, jó magyar nyelvű dal kell, dalok kellenek.

Most pedig itt a Doggy Bag című EP, amely a fent már említett Recorder-cikkben hallgatható meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!