szerző:
hvg.hu

Az amerikai énekesnő új slágere leverte Luis Fonsi nyári slágerét az amerikai slágerlista tetejéről.

A Despacito, amit Budapesten is hallhattunk, 16 hétig állt a Billboard-lista élén. Ez amúgy rekord – soha dal ennyi ideig nem állt a Billboard Hot 100 élén.

Taylor Swift Look What You Made Me Do című dala a megjelenése utáni első teljes hét után ült fel a trónra, miután amúgy számos rekordot begyűjtött már. A Swift-kislemezdal egy héttel korábban már feljutott a brit slágerlista élére (ez volt az énekesnő első listavezetője a szigetországban).

Tegnap egyébként kijött egy újabb lemezelőzetes Taylor Swift-szám is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!