szerző:
hvg.hu

Szombaton nyílik a Kassa hajó.

Holnap vontatják a helyére, a budai oldalra, a Batthyány tértől nem messze lévő Szilágyi Dezső térhez, és a hétvégén, a Színházak éjszakáján már el is indul egy izgalmasnak tűnő új budapesti kulturális tér, a Kassa hajó, melynek programjait a TRIP szervezi.

Összművészeti helyszín lesz. A hajógyomorban két, össze is nyitható terem található, egy 300-350 fő, és egy 150-200 fő befogadására alkalmas. A profil: táncszínház, színház, mozi, koncertek.

A szervezők azt tervezik, hogy helyspecifikus előadásokat/produkciókat hoznak majd létre, melyeknek ebben az esetben a hajó adhat keretet vagy kontextust.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!