szerző:
hvg.hu

Az ír énekesnő a Dr. Phil című műsorban beszélt megrázó módon gyermekkoráról.

Sinead O'Connor mentális problémáiról többször írtunk az elmúlt időszakban. Augusztus elején kétségbeesett üzenetet posztolt a Facebookra, majd egy nappal később kiderült, biztonságban van az énekesnő, akiről az elmúlt években is jöttek aggasztó hírek.

A zenész most a mentális problámékkal foglalkozó Dr. Phil című beszélgetős tv-műsorban nyílt meg lelki problémáival és minimum zűrösnek nevezhető gyerekkorával kapcsolatban.

A legsúlyosabb kijelentése az volt, hogy anyja, Marie egy kínzókamrában kínozta őt, és élvezte azt, ahogy gyermeke szenved. "Rugdosott, azt mondta gonosz vagyok, hogy nem kellett volna megszületnem, hogy az apám miattam ment el" – mondta.

Itt a beszélgetésnek az a legdrámaibb része, amikor Sinead O'Connor az anyjáról beszél:


A zenész, aki 13 évesen szökött el otthonról – anyja 6 évvel később halt meg autóbalesetben – azt is elmesélte a műsorban, hogy évente többször is megkísérelt öngyilkosságot, s megjegyezte, a zenészek gyakran vonakodnak beszélni saját mentális problémáikról.

(via US Magazine / NME)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!