szerző:
hvg.hu

Éjjel támadó "hormonszörny", Kristen Wiig hangján megszólaló vagina - a Netflix szeptemberben induló sorozata, a Big Mouth a kamaszkorba kalauzolja nézőit.

A Netflix tízrészes animációs sorozata, a Big Mouth (Nagyszáj) az előzetes alapján nem riad vissza majd az intim testrészeket érintő poénoktól, ami egy kamasz szereplőkre koncentráló, illetve az őket érintő problémákkal, kérdésekkel humorizáló sorozat esetében egyáltalán nem meglepő.

A szabadszájú széria kreatív atyja, a számos animációs sorozatnak és filmnek (Family Guy, Simpsons, Bob burgerfalodája, Virsliparti) hangját kölcsönző, a többek között A ligában vagy a Városfejlesztési osztályban is szereplő Nick Kroll, a sorozatot itthon a Netflixen lehet majd követni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!