szerző:
hvg.hu

A rendezőcsere után módosult az új trilógia zárófilmjének bemutatója.

Eredetileg 2019 májusában mutatták volna be a Star Wars IX-et, mely Az ébredő Erő majd az idén decemberben érkező Az utolsó Jedik után zárja a saga legújabb trilógiáját. A premiert azonban 2019. december 20-ra tolta a Lucasfilm és a Disney, ami az elmúlt hetek filmhez köthető eseményeit tekintve egyáltalán nem meglepő.

 

Szeptember elején jelentették be, hogy a Star Wars IX-et eredetileg rendező Colin Trevorrow-t nézeteltérések miatt elküldték a produkciótól, majd kedden érkezett is a bejelentés a Lucasfilmtől, hogy Az ébredő Erőt levezénylő J.J. Abrams formálhatja saját képére a trilógia záró epizódját.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!