Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Draven Sebastian Bennington a megelőzésről, a segítségkérésről és a segítségnyújtásról beszél egy videóban.

A július végén, 41 éves korában elhunyt Chester Bennington fia a Suicide Prevention Week nevű amerikai mentálhigiénés projekt által készített videósorozat egyik megszólalójaként beszél a megelőzés fontosságáról, írja az NME.

"Ígérem, hogy mielőtt bántanám magamat, amikor depressziós vagy szomorú vagyok, amikor nehéz napom, hetekem, vagy évem van, beszélni fogok valakivel. És felhívnálak benneteket is arra, hogy tegyetek így. Segíts magadon, ne bántsd magad" - mondja az ifjú Bennington.Chester Bennington özvegye nemrég a #fuckdepression kampány javára posztolt egy családi képet a Twitterre. Férje egykori zenekara néhány napja videóval köszönte meg rajongói támogatását.

***

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!