Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

Ha lesz is új évad, arra éveket kell várni.

Először beszélt nyilvánosság előtt David Lynch a Twin Peaks visszatérő évadának záróepizódja óta. A rajongók régóta találgatják, vajon a zárórész jelentette-e a misztikus történet végét, vagy a rendező csak megágyazott a folytatásnak. Lynchet Skype-on keresztül kérdezhették a belgrádi Kulturni Centar látógatói, ahol a rendező fotóiból nyílt kiállítás.

Korai lenne megmondani, hogy folytatódik-e a sorozat. De ha lesz is negyedik évad, a rajongóknak nagyon türelmesnek kell lennie, mert ez a harmadik évad is négy és fél év munkája volt.

– mondta Lynch az egyik kérdésre.

Természetesen az új évad egyik legnagyobb rejtélyéről, Audrey Horne sorsáról is faggatták a művészt, aki elzárkózott a hagyományos műértelmezéstől.

Mi lett Audrey Horne-nal?
©

"Az számít, hogy te mit gondolsz arról, mi történhetett. Az életünkben rengeteg dolog csak úgy megtörténik, amik felett aztán dűlőre kell jutnunk. Például elolvasol egy könyvet, ami rengeteg kérdést vet fel, és szeretnéd ezeket átbeszélni a szerzővel, aki azonban már 100 éve meghalt. Ezért mondom, hogy mindent tőled, az olvasótól/nézőtől függ."

– hagyta nyitva az értelmezési lehetőségeket Lynch.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Bicsérdi Ádám Kult

Még maga Lynch is azt kérdi, mi a fene történik az új Twin Peaksben?

A kitartó Twin Peaks-rajongóknak üzenem, hogy ha még nem kezdték el hajnalban, akkor este feltétlenül rohanjanak a képernyő elé, mert a Fekete Barlang ijesztőbb és rejtélyesebb, mint valaha. Akik pedig most kezdenek bele, jobb ha tudják, megszállott fanként is ugyanolyan tanácstalanul állunk az új évad kezdése előtt. Furán hangzik, de ez remek hír minden sorozatrajongónak.