Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

"Ryan Gosling feje ott volt, ahol nem kellett volna lennie" - a nem túl bőbeszédű, és száraz humoráról ismert színés szenzációs nagyinterjút adott, amelyben a Star Warsról, az Indiana Jonesról és persze a hamarosan érkező Szárnyas Fejvadász 2049-ről is megosztott néhány kulisszatitkot.

Még a Szárnyas fejvadász 2049 budapesti forgatásáról nyilatkozta azt korábban Ryan Gosling, hogy a felvételek alatt a film másik főszereplője, Harrison Ford bemosott neki egyet. Azóta amolyan hollywoodi legendaként terjedt a sztori, aminek valóságtartalma erősen kétséges volt, de ezúttal maga Ford osztotta meg a történetet a saját szemszögéből.

"Behúztam Ryan Goslingnak. Ryan Gosling feje ott volt, ahol nem kellett volna lennie"

- nyilatkozta a GQ magazinnak a színész, majd a maga száraz humorával tovább kommentálta az esetet.

"Az ő dolga az volt, hogy kikerülje az ütést. Az én dolgom meg az, hogy visszahúzzam az ütést a kellő pillanatban. De mozgásban voltunk, a kamera is mozgott körülöttünk, ezért aztán nagyon kellett figyelnem arra, hogy a felvételen jól nézzen ki az ütés. Vagy százszor vettük fel, de csak egyszer találtam el őt."

Ford a pofon után besétált Gosling öltözőjébe, ahol kiöntött neki egy pohár whiskyt, majd távozott onnan az üveggel. "Mi a f*szt várt? Hogy majd otthagyom az egész üveget? Úgy gondoltam, egy pohár megteszi. Elég is volt"  - zárta le a dolgot Ford a maga stílusában, de azért csak hozzátette, hogy Goslingot remek színésznek és okos fickónak találja. "6 éves kora a színpadon van, tudja, mit csinál."

Harrison Ford Ridley Scottal, aki producerként felügyelte a Szárnyas fejvadász 2049-et
©

Az interjúban természetesen Az ébredő Erő kedvéért újra eljátszott Han Solo-szerep is szóba került.

Végeztem a Star Wars-szal, ha a Star Wars végzett velem. Nem hinném, hogy számolnának velem. Bár ki tudja, ez sci-fi

- adott először sejtelmes választ a színész, aki azonban később már egyértelműsítette, inkább új, izgalmas feladatokat vállalna a jövőben.

De mi a helyzet a Indiana Jones 5-tel, amit Steven Spielberg rendez, és amelyenk bemutatóját 2019-re ígérik? Nos, úgy tűnik sínen a dolog, de ha Ford valódi válaszára kíváncsiak, akkor 1.27-től érdemes belenézni a videóba:

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!