szerző:
hvg.hu

Új, eddig ismeretlen szerző bukkant fel a filmes újságírás területén. Vajon rendszeres lesz Németh Szilárd filmajánlója?

Eddig senki sem használta úgy a "feltétlenül érdemes megnézni" és "olyan sztárok teszik emlékezetessé" fordulatokat, mint ahogy azt a rezsibiztos, a Magyar Birkózó Szövetséget elnöklő, a Nemzetbiztonsági bizottságot alelnökként navigáló Németh Szilárd teszi.

Nincsenek felesleges cirádák, bonyolult elemzések, csak egy velős kedvcsináló a Megölni egy papot című filmről. Várjuk a folytatást!

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!