szerző:
hvg.hu

Lehet, hogy egy nagyon fontos fordulatot le is lőttek a decemberben érkező filmből?

Egy teaser és egy izgalmas kulisszák mögötti videó után végre megérkezett a Star Wars 8 teljes előzetese, amelyet a várakozásoknak megfelelően Rey és Luke Skywalker találkozása, és utóbbi kiképzése ural, de ízelítőt kapunk abból is, mire készül Kylo Ren és Snoke fővezér a Sötét Oldalon, mint ahogy a legújabb cukiságnak szánt mellékszereplő, a Csubakka melletti porg sem maradhatott ki a videóból. De a hosszabb, legapróbb kockákat is szemügyre vevő elemzésekre sem kell már sokat várni a magyar idő szerint hajnali négykor debütáló előzetes után.

Azonban ahogy arra a filmet rendező Rian Johnson is felhívta a rajongók figyelmét Twitteren, a legelvakultabbnak nem ajánlott megnéznie a teljes moziélményért ezt az ízelítőt sem.

Az új trailer mellett bemutatták a nyolcadik rész egy újabb hivatalos plakátverzióját is, amit szintén Luke Skywalker (Mark Hamill) ural.

A Rian Johnson (Looper, Breaking Bad) által rendezett nyolcadik epizód történetében nagyobb hangsúlyt kap Luke Skywalker (Mark Hamill), kiképzést kap Rey (Daisy Ridley) és utolsó szerepében tűnik fel Carrie Fisher, mint Leia tábornok. Az összes főbb, életben maradt karakter visszatér Az ébredő Erőből, de Benicio del Toro és Laura Dern mellett az újonc Kelly Marie Tran is új szereplőket alakít.

A Star Wars: Az utolsó Jedik december 14-én kerül a magyar mozikba. A jegyelővétellel kapcsolatos információkat itt találja.

Minden, amit eddig tudunk a Star Wars 8-ról

December 14-én jön a mozikba a Star Wars: Az utolsó Jedik, amelyhez hamarosan végre megkaphatjuk a teljes előzetest. De addig is nézzük, mit tudunk Carrie Fisher utolsó filmjéről, amelyben a jól ismert szereplők mellett új cuki lények és sztárszínészek is feltűnnek majd.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!