szerző:
hvg.hu

Az HBO a 7. évad botrányai miatt döntött úgy, hogy még nagyobb szigorral kezeli a forgatókönyveket.

"Az HBO még a színészeknek sem adja oda az utolsó Trónok harca évad forgatókönyvét" – írja a SorozatWiki, a Forbes-ra hivatkozva.

A 7. évad botrányairól rengeteget írtunk (többek közt itt), így nem meglepő, hogy – ahogy azt a SorozatWiki írja – "csakis digitális verzióban elérhető az utolsó 6 epizód forgatókönyve, ezek pedig csak helyben olvashatóak, szigorú ellenőrzés után".

"Az HBO most már mindent elkövet, hogy titokban maradjon az utolsó Trónok harca-felvonás sztorija, a Jaime Lannistert alakító Nikolaj Coster-Waldau például azt mondta, hogy szerinte a több befejezés leforgatása is csak kacsa, hogy a paparazzók nem legyenek biztosak benne, hogy értékes anyagot fotóztak" – mondja a filmes oldal.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!