szerző:
hvg.hu

Nagy Krisztián eddig is nehezen vette az akadályokat, most úgy tűnik, nem bírta tovább.

Nagy Krisztián saját döntést hozott arról, hogy visszalép, melyet mentora, és a műsor készítői elfogadtak és tiszteletben tartanak.

Az X-Faktor énekese, aki Radics Gigi csapatába került, azzal magyarázta a kialakult helyzetet, hogy a tehetségkutatóra való felkészülés túl nagy megterhelést jelent a számára. Nagy Krisztián döntését Gigi, és az X-Faktor stábja elfogadta és minden jót kívánnak neki a jövőre nézve. Az egyelőre még kérdéses, hogy a fiúk kategóriájába érkezik-e új versenyző, az élő show napjára, október 14-e szombatra.

Tavaly az indulás előtt szintén elvesztett egy fellépőt az X-faktor, Petics Kristófot az első élő show előtt zárták ki a versenyből, mivel lányokat zaklatott, majd összevert egy férfit. Akkor a helyére Mata Ricsi került, így rendben, teljes létszámmal indult a műsor.
Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere kedd este jelentette be a versenyzőknek, hogy Krisztián nem bírta a felkészüléssel járó terheket, ezért önszántából feladta a versenyt. Az erről készült videó ide kattintva tekinthető meg.

Az X-Faktor 2017 első élő showját október 14-én szombaton 20:00 órától láthatják a nézők az RTL Klub műsorán.