szerző:
hvg.hu

Napról napra dagad tovább a hollywoodi producer körüli zaklatásos botrány. Itt egy újabb történet.

A tv-riporter, Lauren Sivan több médiumnak, többek közt a Varietynek is elmesélte azt a 10 évvel ezelőtti történetet, amikor egy New York-i partin találkozott a befolyásos filmproducerrel, aki – ahogy azt Sivan az alábbi CNN-interjúban is meséli – az este nagy részében szórakoztató, kellemes társaságnak bizonyult.

Az este egy pontján aztán lehívta őt az étterem konyhájába, ahol meg akarta csókolni, majd a tiltakozó nőt beszorította az alagsor egy zsákutcaszerű részébe. "Maradj csöndben, és állj ott, mondta nekem, aztán maszturbálni kezdett" – meséli a riporter.

A Weinstein-botrányról korábban több cikket is közöltünk.


Felfüggesztette a Brit Filmakadémia Harvey Weinsteint

Hollywood legbefolyásosabb producerének a zaklatási ügyeiről mindenki tudott, de senki nem beszélt róla. Harvey Weinsteint évtizedeken át felmentette a félrenézés és az összekacsintás kultúrája. Mi kell ahhoz, hogy a férfiak is kiálljanak egy olyan viszonyrendszer ellen, amelynek a haszonélvezői?

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!