szerző:
hvg.hu

Gróf Balázs az Obituary után a Red Fang nevű amerikai stoner rockzenekarnak alkotott animációs videót.

Gróf az elmúlt közel két évtizedben számos ismert és kevésbé ismert hazai zenekarnak készített animációs klipet – többek közt a Persona Non Gratanak, a Magashegyi Undergroundnak, a HS7-nek, a Junkiesnak és a Blind Myselfnek.

Nemzetközi karrierje a floridai death metal-zenekar, az Obituary Violence és Ten Thousand Ways című számaihoz készített klipekkel indult.

Most annak az amerikai Red Fangnek készített klipet, amely legutóbb nyáron a Fishing On Orfű fesztiválon is fellépett.

Íme, a Not For You ironikus és vicces klipje:


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!