Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

Az utolsó Jediket rendező Rian Johnson elárulta, már korábban megegyezett a Lucasfilmmel arról, hogy az új történet mely elemeit ne használják a felvezető kampányban.

Előbb óva intett mindenkit a Star Wars: Az utolsó Jedik előzetesétől, majd felülírva korábbi Twitter-bejegyzését mindenkit a trailer megtekintésére buzdított Rian Johnson.

A decemberben érkező, új Star Wars-mozi rendezője később a Yahoo-nak elárulta, hogy már minimum egy évvel ezelőtt megállapodtak a Lucasfilmmel, hogy mit nem használhatnak fel a film felvezető kampányában a teljes élmény érdekében. A tiltólista egyetlen eleme sem láthat napvilágot a premierig semmilyen körülmények között.

Johnson az internetes közösséget teljesen lázba hozó új cuki lényekről, az előzetesben is felbukkanó porgokról is beszélt a interjúban. "Már eleged van belőlük?" – kérdezett vissza nevetve a kérdésre a rendező, aki aztán elmagyarázta, hogy a porgok kis szerepet játszanak a filmben, és a történet szempontjából ők jelentik majd a humorfaktort a drámai sztoriban.

A Star Wars: Az utolsó Jedik december 13-án debütál a hazai mozikban.

 

Még három hónap: minden, amit eddig tudunk a Star Wars 8-ról

December 14-én jön a mozikba a Star Wars: Az utolsó Jedik, amelyhez hamarosan végre megkaphatjuk a teljes előzetest. De addig is nézzük, mit tudunk Carrie Fisher utolsó filmjéről, amelyben a jól ismert szereplők mellett új cuki lények és sztárszínészek is feltűnnek majd.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!