szerző:
hvg.hu

A dal a még idén megjelenő új albumot vezeti fel.

A Quimby ütőhangszeres-táncos-komikusa, Varga Livius vezette A Kutya Vacsorája még idén új albummal jelentkezik. A harmadik sorlemez, hasonlóan elődeihez (Gumicsont, Újra ugatok) konceptalbum lesz. A frontember néhol mély, néhol ironikus szövegei ezúttal a szerelem körül sasszéznak majd, nem is meglepő tehát, hogy az album munkacíme: A szerelem hétszer.

A Hinta című lemezelőzetes számhoz készített néhány hete a zenekar klipet. A Barba Negra klub színpadát egy villámrandi helyszínének rendezték be, Livius, pedig, mint randimester igyekszik irányítani az eseményeket, miközben a szereplőkből előtörnek a nem véletlenül elfojtott személyiségjegyek és frusztrációk (érdemes a zenekar Facebook-oldalát végigpörgetni, hiszen az október első hetében kitett posztokban mindegyik szereplő kapott egy pár szavas karakterleírást, sőt a bejegyzéseket egymás mögé rakva megkaphatjuk a szám teljes szövegét is).

A Kutya Vacsorája idén már csak egyszer, október 28-án, a Muzikum színpadán tart fővárosi klubkoncertet, utána visszavonul és az új lemezen dolgozik majd.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!