szerző:
hvg.hu

Azt nem árulta el, hogy ki.

A 41 éves színésznő az ELLE magazin egy díjátadó eseményén beszélt saját élményeiről, és elárulta, őt is zaklatták még tiniként, karrierje kezdetén - írja a People.

"Igazi undort érzek a rendező iránt, aki 16 éves koromban zaklatott, és dühös vagyok azokra a producerekre és ügynökökre, akik azt éreztették velem, hogy a hallgatás a feltétele annak, hogy dolgozhassak" - mondta Witherspoon, aki hozzátette, nem is ez volt az egyetlen eset a karrierje során, hogy szexuálisan zaklatták, de nem szokott ezekről beszélni.

Mint mondta, most viszont, hogy sok bátor nő végre kimondott olyan dolgokat, amiket korábban a szőnyeg alá kellett söpörniük, így ő is kevésbé érezte magát magányosnak a saját esetével. Witherspoon azt mondta, reméli, hogy ez lesz az "új normális", hogy az ember beszél az ilyen esetekről.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!