szerző:
hvg.hu

"Az oroszlán szájához szállítottam őket, és nem mondhattam nekik, hogy Vigyázz, veszélyben vagy", nyilatkozta a férfi.

A francia Mickael Chemloul 2008 és 2013 között volt Harvey Weinstein alkalmazottja.

A francia BFM TV-nek adott nyilatkozatában, melyet a Belfast Telegraph idéz, arról mesél, hogy ezekben az években munkája egy jelentős része az volt, hogy színésznőket és modelleket szállított Weinstein lakására.

Mesél egy olyan nőről is, aki rajongója volt a filmproducernek, és aki mindenhová követte, "a testét és a lelkét adta neki, annak reményében, hogy szerepet kap majd egy filmben – ami sosem készült el".

Egy alkalommal Weinstein örjöngve támadt rá (mármint rá, a sofőrre), amikor egy prostituáltakkal tervezett kaland nem jött össze a Francia Riviérán. "Kezet emelt rám – ezek után nem volt kérdés, hogy a továbbiakban dolgozom-e neki", mondta a 65 éves férfi.

A Weinstein-ügyről írt további cikkeinket itt olvashatja.


Ha ön is találkozott ilyen történettel, élt át hasonlót, és úgy gondolja, hogy azt megosztaná velünk, és a nyilvánossághoz fordulna, kérjük írjon az Élet+stílus rovat címre: [email protected]
Névtelenségét, kérésére természetesen megőrizzük.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!