Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

A zongoratanárnő, A fehér szalag, Furcsa játék, Szerelem – megannyi rangos díjjal elismert, kiemelkedő alkotást vetít a Kino Cafe egy hétvégén keresztül.

Az osztrák, a filmes vikágban egyedülálló hangvételű műveivel hírnevet szerző Michael Haneke legújabb filmjének magyar bemutatójának apropóján a hazai forgalmazó, a Cirko Film egy hétvége alatt  levetíti a rendező korábbi alkotásait.

A Kino Caféban megrendezett vetítéssorozat keretében látható lesz az arany pálmás és Oscar-díjas Szerelem, a Cannes-ban rendhagyó módon három fontos díjjal (zsűri nagydíja, legjobb színész, legjobb színésznő) is kitüntetett A zongoranatárnő, a felkavaró Furcsa játék, illetve a szintén Arany Pálmát, valamint Golden Globe díjat is nyert A fehér szalag. A Furcsa játéknak egy vetítése lesz október 29-én, a többi filmet két-két előadáson vetítik október 27. és 29. között. A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetíti a Kino.

A részletes proramot itt lehet böngészni.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!