szerző:
hvg.hu

Remek mashupban kersztezték a Bonanza Banzai slágerét a sorozat nyolcvanas éveket idéző hangulatával.

Már csak néhány nap és indul a népszerű Stranger Things sorozat új évada a Netflixen (október 27-én), de aki addig nehezen bírja a várakozást, annak erősen ajánljuk a Hetediksor blogon közzétett videót, amelyben az Induljon a banzáj!-t építik be az erős nyolcvanas évek nosztalgiával ellátott sorozatba.

Már onnan tökéletes az egész ahogy a The Clash Should I Stay or Should I Go-ja helyett a Bonanza Banzai dalára kezd el bólogatni a sorozat két szereplője, Will és Jonathan (Noah Schnapp és Charlie Heaton), de akad még a videóban bőven ügyes húzás ezen kívül is.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

A Demogorgon semmi a Stranger Things új gonoszához képest - előzetes

Megérkezett a végső előzetes és a soundtrack első száma az ősz leginkább várt sorozatához. Október végére kár mást tervezni a Stranger Things-maraton helyett.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!